The Last Samurai HD DVD-film

Annonse


Tre HD DVD-filmer sluppet

The Last Samurai HD DVD-filmDenne uken ble den første HD DVD-spilleren sluppet på det amerikanske markedet. Samtidig dukket de første filmene i høydefinisjonsformatet opp. Nå ser endelig HD-revolusjonen ut til å være her.

Flere filmer på vei

Warner Home Video kunne på tirsdag sende ut HD DVD-versjoner av filmene The Last Samurai, Phantom of the Opera og Serenity. Dette skjedde samtidig som Toshiba slapp sin første HD DVD-spiller på markedet.

I løpet av den neste måneden er også disse filmene ventet: Apollo 13 og Doom (25. april), Jarhead, Cinderella Man og Assault on Precinct 13 (9. mai), The Chronicles of Riddick, The Bourne Supremacy, Van Helsing og U-571 (23. mai)

Blu-ray lenger unna

Ukens lanseringer fra Warner Home Video kommer en hel måned før det er ventet at Sonys filmavdeling sender ut de første filmene til det konkurrerende formatet Blu-ray.

Annonse


Sony, som er et av selskapene bak dette rivaliserende formatet, innrømmer riktignok at det er en stor fordel å være først ute. Allikevel hevder de at suksessen kommer i det store og hele kommer til å avhenge av hvilket innhold som er tilgjengelig på de to plattformene.

Kilde:
BetaNews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse