Annonse


17-tommers MacBook Pro på vei

For ifølge flere kilder som kjenner til planene til Apple skal selskapet presentere en 17-tommers versjon av MacBook Pro på NAB-konferansen (National Association of Broadcasters) neste uke.

Enda raskere?

Toppmodellen i MacBook Pro-serien ryktes å komme med en 2,33 GHz-versjon av Core Duo-prosessoren til Intel. Denne prosessoren skal imidlertid ikke være annonsert enda, men flere rapporter de siste ukene har hevdet at det vil komme en slik Core Duo-prosessor i nær fremtid.

Utover dette skal den store 17-tommers skjermen være langt bedre enn den skjermen som var innebygd på den sammenlignbare PowerPC-modellen. Ellers skal den ha mye av de samme funksjonene som finnes på den eksisterende 15-tommers MacBook Pro-modellen.

Hva med 12-tommer?

PowerPC-versjonen av disse maskinene kom også i en 12-tommers modell. Hittil er det imidlertid ingen som har klart å få tak i materiell som tyder på at selskapet vil videreføre denne modellen til MacBook Pro-serien.

Annonse


Derimot er det ventet at selskapet kommer med en forbrukerorientert MacBook-modell med 13-tommers skjerm og Intel Core Duo-prosessor. Denne maskinen er imidlertid ikke ventet før ute i neste måned en gang.

Kilde:
AppleInsider
ThinkSecret

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse