Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Spionbilder av Nokia-mobil

Mobilbransjen sliter med at kommende modeller presenteres på nett lenge før de skal. Det har skjedd med de to kommende Nokia-toppmobilene.

Nokia N73 og Nokia N70
For det er ingen tvil om at mobilbransjen omfattes av en enorm interesse. Dette fører ofte insidere i bransjen til å spre nyheter om de kommende modellene lenge før produsentene selv ønsker. Nokia er et av selskapene som sliter mest med slik ryktemakeri.

Nå har det dukket opp informasjon på nettet om to av de kommende modellene i den høyteknologiske N-serien til selskapet. En av disse mobiltelefonen har vi hørt om tidligere, mens den andre kom som lyn fra klar himmel. Vi snakker om tre megapiksler, optisk zoom, flotte skjermer og det meste av det man måtte ønske seg.

Les hele artikkelen hos vår søsterpublikasjon DinSide.no

Stikkord: digitalkamera, Mobil