Dell XPS M1710

Annonse


Her er Dells bærbare spillbeist

Dell XPS M1710Da Intel lanserte sin nye prosessorserie Intel Core Duo ble flere av de eksisterende bærbare PC-ene utdatert. Spesielt for de som er ute etter nye og kraftige maskiner. Derfor har de fleste gått og ventet på at favorittmodellen skal bli oppgradert til den nye serien og nå har turen kommet til Dells imponerende spillserie, XPS.

Imponerende spesifikasjoner

De siste månedene har XPS M170-modellen blitt mer og mer utdatert og ryktene har lenge gått om XPS M1710. Nå har den endelig kommet og mye tyder på at det var verdt ventetiden.

For denne maskinen leveres med Intel Core Duo-prosessor som standard. Selv om dette er viktig er nok gamerne mer fornøyd med at man kan få maskinen med enten GeForce Go 7900GS eller 7900GTX som er blant de aller beste bærbare grafikkortene på markedet.

Man kan få opptil fire gigabyte minne og harddisk med opptil 120 gigabyte lagringskapasitet. Dell hevder at den XPS M1710 gir opptil 30 prosent bedre ytelse enn forgjengeren.

Annonse


CNET har allerede testet den nye maskinen og du kan lese testen her.

Dell XPS M1710

Lang leveringstid

Prisen på maskinen starter på 2 600 dollar (16 652 kroner), men for en rød spesialutgave (bare tilgjengelig i USA og Canada) må man ut med i hvert fall 3 400 dollar (21 776 kroner). Hva prisen vil ligge på her til lands er ikke kjent enda, men det er ikke usannsynlig at man fort kommer opp i 30 000 kroner hvis man snakker om en topp utstyrt modell.

Vi har snakket med representanter for Dell som hevder denne skal begynne å selges i Norge i dag, onsdag 19. april. Ser man på de amerikanske sidene får man imidlertid vite at første utsendelse der borte ikke er ventet å skje før 11. mai og at man vil få den noe tidligere her hjemme er nok tvilsomt.

Kilde:
Dell

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse