jenna-jameson

Annonse


Slik blir fremtidens cybersex

jenna-jamesonInnen 2016 vil vi kunne ha flersanselig virtuell sex, mener forskerne. Dermed kan du skape din egen skreddersydde partner som tilfredsstiller dine fysiske behov, og som kan programmeres til å si og gjøre det du vil.

Irak-soldater vil ha cyber-sex

Allerede finnes såkalt «Teledildonics», som gjør en person i stand til å operere en vibrator via internett for å tilfredsstille en partner et annet sted i verden. Ifølge selskaper som leverer denne tjenesten, skal salget ha skutt til værs som følge av Irak-krigen.

Flere kjente sex-spaltister, som Annie Sprinkle og Gina Lynn, mener «teledildonics» er en naturlig videreføring av dagens sexleketøy. Begge er imidlertid enige om at disse ikke erstatter kroppskontakt. De tror også at de vil bli utrolig populære i noen miljøer, mens andre ikke vil være opptatt av dem i det hele tatt.

Jenna Jameson i 3D

Utviklere jobber også med å perfeksjonere teknologi som kombinerer fysisk stimuli med visuelle opplevelser. XStream3D Multimedia hevder at flere hundre tusen har testet deres online-spill Virtually Jenna, der man kan ha sex med en virtuell utgave av pornostjernen Jenna Jameson.

Annonse


Nå hevder selskapet at de har maskinvare som kan simulere opplevelsen fysisk på kroppen. XStream 3D tror ikke de store selskapene vil være interessert i dette feltet, så de ser for seg at de kan bli det nye Hustler eller Playboy i den interaktive sexverdenen.

Gamlemetoden fortsatt best?

Skal man imidlertid gå for den perfekte hi-tech-kjæresten, er det ingen billig affære. I dag koster de mest livaktige sexdukkene fra 40 000 kr uten elektronikk. Forskerne er dermed skeptiske til om de fleste av oss faktisk vil foretrekke cybersex med dukker i et slags orwelliansk univers, og tror de fleste fortsatt vil holde seg til naturmetoden.

Kilde:
News.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse