WarcraftIII

Annonse


Stormet WoW-begravelse

WarcraftIIIDiskusjonen har rast friskt på forskjellige Warcraft-forum etter hendelsen, der Warcraft-lauget Serenity Now ødela en minnestund for en død gamer, for så å legge ut videoen på nettet etterpå.

Sterke følelser i sving

Nå flommer Warcraft-forumene over av hatefulle diskusjoner, der Serenity Now-medlemmene og deres nære og kjære ønskes alt ondt her i verden. Den triumferende videoen Serenity Now har lagt ut, hjelper ikke på stemningen.

Det er ikke første gang det blir arrangert begravelser i WoW. I 2005 døde en kinesisk gamer, Snowly, ifølge kinesiske aviser av overdreven spilling. Hennes online-begravelse ble overskygget av en annen medspillers død bare noen dager senere.

Kilder:
China View
AFK Gamer
Hanzoweb

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse