Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Slik skal mobilen se ut

Under en designvisning i Milano denne uken har Fujitsu vist frem et par konseptmobiler som viser at de skjønner hva vi er ute etter.

Fujitsu konsept mobil design
Selv om mye har skjedd på designfronten de siste årene slippes det fremdeles mange kjedelige mobiltelefoner. Fujitsu håper kanskje å endre på dette. For under den japanske designvisningen på Triennale di Milano viste de frem to lekkerbiskener.

Skyvere på topp

Tydeligvis er såkalte skyvemobiler populært hos det japanske selskapet, for begge designmodellene baserer seg på dette. Den første er en telefon man kan skyve i fire retninger (opp, ned, høyre og venstre) og som vil vise frem nummertastaturet uansett hvilken vei telefonen skyves. I tillegg har den fire knapper foran, som gjør at tankene svinner hen til en relativt kjent MP3-spiller.

Den andre konseptmobilen selskapet viste frem var en modell der man kan skyve frem et fullstendig Qwerty-tastatur, ikke ulikt det vi har sett på store avanserte Windows-mobiler. Allikevel var designet på denne langt mer interessant enn hos de nevnte Windows-telefonene. Denne modellen er ment som en surfemobil med sin store skjerm.

Fujitsu konsept mobil design

Siden dette er konseptmobiler er det nok ingen vits i å løpe ned til nærmeste mobilforhandler. Mest sannsynlig vil de aldri dukke opp i denne formen, allikevel er det bra at noen vet hvordan designmobiler skal se ut og vi får håpe flere mobilprodusenter inspireres.

Kilde:
Gizmodo

Stikkord: Mobil