YouTube

Annonse


Tidsgrense skal stoppe pirater

YouTubeSelv om YouTube.com har blitt veldig populære blant brukerne, som har lagt ut det de har av videoer på tjenesten, har film- og TV-bransjen vært langt mer avmålte. Mye på grunn av at mye av innholdet faktisk ikke er lov å legge ut.

Blant annet gikk TV-giganten NBC for kort tid til angrep på tjenesten etter at de fant et klipp fra Saturday Night Live. Derfor har YouTube.com nå tatt grep for å hindre å bli stemplet som en frisone for piratene.

Piratfilm over ti minutter

Som et ledd i denne prosessen har de umiddelbart lagt inn en begrensning på lengden på filmklipp. En intern analyse har nemlig funnet ut at flertallet av filmer som var lenger en ti minutter er åndsverksbeskyttet.

YouTube.com hevder de er klar over at dette vil føre til at brukere med hederlige hensikter vil miste en viktig funksjon. Selskapet jobber med en løsning, men inntil denne er på plass kan de med lengre, lovlig innhold ta kontakt med selskapet for å få lagt det ut.

Annonse


At en viss automatikk må implementeres er ikke så overraskende. YouTube.com-brukerne legger tross alt inn flere titusener nye filmer hver eneste dag.

Kilde:
BetaNews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse