Annonse


Allofmp3.com med «iTunes»

allofmp3.com har fått platebransjen på nakken opptil flere ganger. Men så langt har ingen klart å stoppe dem. Tjenesten er beskyttet av russisk lov, som ikke har forbud mot denne type virksomhet.

Orgainserte pirater

Likevel liker platebransjen svært dårlig at nettstedet tilbyr de aller siste hitsene for en slikk og ingenting, og til og med i det åpne MP3-formatet som kan kopieres helt fritt. Musikken etter i vestlig forstand piratkopiert, men russisk lov gjelder bare fysiske produkter – ikke musikk i filformat.

En lovendring i Russland som trer i kraft 1. september i år kan imidlertid komme til å sette en stopper for virksomheten.

Fortvilelsen hos platebransjen blir neppe mindre når tjenesten nå kommer med programvare som til forveksling ligner Apples iTunes, allTunes. Med dette programmet skal det bli mye lettere å finne og kjøpe musikk.

Annonse


Tier for et album

Prisene på allTunes vil ligge på 60 øre for en låt – mens iTunes tar åtte kroner. Og kjøper du et helt album, kommer du unna med en norsk tier. Til sammenligning koster hele album på iTunes mellom 75 og 80 kroner.

Kilde:
Arstechnica.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse