Annonse


Spill lavere med iPod

De siste månedene har det vært mye fokus på at MP3-spillere kan skade hørselen til brukerne, mye på grunn av at man som oftest kjører volumet opp til maks. Derfor har Apple nå kommet med en programvareoppdatering som gjør at man kan dempe lyden på spilleren.

Lås volumet med kode

For med en iPod nano eller en femtegenerasjons iPod (video-iPod) kan man nå sette sin egen personlige grense for maksimalt volum. Den gir også foreldre mulighet til å stille inn maks volum på spillerne til barna og låse det med en kode.

– Den økende oppmerksomheten om dette temaet gjør at vi ønsker å tilby kundene en enkel metode for å kunne sette sin egen, personlige maksvolumgrense, sier global markedsføringsansvarlig for Apple iPod, Greg Joswiak.

Programvareoppdateringen kan lastes ned gratis fra nettsidene til Apple.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse