Hopp til navigasjon Hopp til innhold
FlexiSpy

Spionprogram for mobilen

FlexiSpy kan gjøre alle til privatdetektiver. Programmet gjør at man kan lese meldinger eller overhøre mobilsamtaler via nettet.

FlexiSpy
Er du interessert i å følge med på hva samboeren din driver med? Eller kanskje du ikke stoler helt på medarbeiderne dine, eller kanskje du tror ungene dine driver med rampestreker? Da kan FlexiSpy være verktøyet som kan hjelpe deg til å bli en amatørspion.

Overhør alt

Dette programmet kan installeres på alle Symbian-mobiler (kommer også til Pocket PC- og Blackberry-mobiler) og deretter lastes alt som skjer på den aktuelle mobilen opp på nettet. Som SMS-oversikt, anropslogg og kontaktinformasjon. I tillegg kan man overhøre andres samtaler.

Man kan faktisk også aktivere mikrofonen når telefonen ikke er i bruk, for å overhøre hva som skjer i rommet der telefonen ligger. Alt i alt et perfekt verktøy for alle som har et problem med å stole på andre.

FlexiSpy

Programmet kommer i to versjoner, Pro og Light, til henholdsvis 149,95 dollar (993 kroner) og 49,95 dollar (331 kroner). Pro-versjonen gir mulighet til å overhøre samtaler og se e-post-meldinger og MMS-meldinger.

Kilde:
FlexiSpy.com
MobileMag

Stikkord: internett, Mobil, programvare