Microsoft Windows

Annonse


MS: – Windows sikrere enn Linux

Microsoft WindowsIfølge Microsoft er dette grunnen til at stadig flere firmaer velger å ta i bruk Windows Server-systemet, fremfor Linux eller UNIX-baserte systemer.

– Flest velger Windows

Microsoft viser til at selskaper som Altera, Rayovac og CompUSA alle har opppgitt dette som grunn for sitt valg av Windows Server. Microsoft trekker også frem en IDC-undersøkelse som viser at 45 prosent velger Windows når de migrerer fra UNIX-løsninger.

I den samme undersøkelsen svarte 55 prosent at de ikke ville velge Microsoft – 37 prosent ville velge Linux, mens 16 prosent ville velge en annen UNIX-variant. Microsoft mener undersøkelsen viser at de fleste foretrekker Windows, også blant UNIX-brukerne.

Frir til UNIX-brukerne

Microsoft har nylig avsluttet en markedsføringsturné der de, sammen med Intel, har snakket varmt om fordelene ved å skifte fra UNIX til Windows Server på Intels 64-bit-brikker. Microsoft satser nå tungt på kompatibilitet med 64 bits-brikker, og både SQL Server 2005, Windows Server 2003 og den kommende versjonen av Exchange Server vil ha støtte for dette.

Annonse


Kilde:
BetaNews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse