Tulip E-go Diamond

Annonse


Laptop til 2,3 millioner

Tulip E-go DiamondFor vi kan ikke skjønne annet enn at Tulip E-Go Diamond må være den dyreste bærbare PC-en i verden. Maskinen koster tross alt 283 000 euro (2 255 782 kroner). Men litt må man tross alt ut med for gull, rubiner og 80 karat diamanter.

Merkelige materialer

Tulip E-Go er et nederlandsk laptopmerke med spesialdesignede PC-er, der kjennetegnet er annerledes materialvalg. Tekstiler, tre og metall er vanlig bestanddeler i en bærbar maskin fra Tulip.

Diamond-modellen ble lansert for en god stund tilbake som et eksempel på hvor langt man kunne strekke seg for å gjøre bærbare maskiner populært blant damene. Maskinen er laget i samarbeid med Marcel van Galen Design, Design Department og Laurent de Beer Master Jewelry Designer.

Tulip E-go Diamond

Annonse


Dyrt fra Apple

Andre maskiner som blir brukt som eksempel på dyre maskiner hos Wired er Apples G5-modell, som i en konfigurasjon lå på 25 000 dollar (165 592 kroner). Eller hva sies om 9X Media som setter sammen opptil 64 HD-skjermer til en begynnerpris på 800 000 dollar (5 298 960 kroner).

9X Media-skjermer

Inspirasjonen til Wired-artikkelen er Dells oppkjøp av PC-produsenten Alienware, som lager ekstreme PC-er. Like etter oppkjøpet lanserte de også en samleutgave av en PC, som koster 10 000 dollar (66 237 kroner).

Kilde:
Wired News
gizmag
Tulip E-go

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse