Windows Live Messenger Beta

Annonse


Kan stoppe Messenger Live

Windows Live Messenger BetaMicrosoft er imidlertid ikke redde for å bli saksøkt, og påpeker at det er fullt lov for venner å dele filer. Selskapet tror heller at fildelingen vil skape økt oppmerksomhet rundt musikk, og føre til mer lovlig nedlasting.

IFPI vil granske

Det er vår søsterpublikasjon digi.no som har gjort IFPI oppmerksomme på de nye mulighetene for fildeling som ligger i Messenger Live. I prinspippet kan du laste ned hele harddisken til en av kontaktene dine ved hjelp av Messenger Live. Microsoft har heller ikke lagt inn noen sperrer mot å dele MP3-filer.

Nå vil IFPI-leder Marte Thorsby gjennomgå Live Messenger for å se om det kan være grunn til å saksøke Microsoft. Platebransjens interesseorganisasjoner har tidligere saksøkt programvareleverandører som ikke har gjort nok for å begrense deling av kopibeskyttet innhold.

– Vil dele opplevelser

Portalsjef Helge Birkelund i MSN Norge understreker at selskapet ikke har lansert programmet for at folk skal dele musikk, men for at brukerne skal kunne dele opplevelser, enten det er musikk, bilder eller film.

Annonse


Kilde:
digi.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse