Annonse


– Mobilen overtar alt

Spådommen passer unektelig som hånd i hanske for verdens største produsent av mobiltelefoner.

I 2000 forutså Nokia at fotoindustrien ville dø. Det har ennå ikke skjedd, men den klamrer seg unektelig fast til det faktum at utskrift på hjemmebane ennå ikke har blitt så enkelt og billig som mange kunne ønske.

MP3 og kamera for fall

Nå spår Nokia at også MP3- og kameraindustrien vil falle om relativt kort tid. Dette naturligvis fordi mobiltelefoner allerede inneholder alt man trenger på tur: Kamera med både stillbilde og video, MP3-spiller og mer til.

– I de neste 6.12 månedene vil det bli flere slike uttalelser. De neste som vil forsvinne er de som lager musikkenheter, og deretter er det videokameraprodusentenes tur, sier sjefen for Nokias multimediaavdeling Anssi Vanjoki til Financial Times (krever abonnement).

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse