NA24

Annonse


Nytt norsk gigant-nettsted

NA24Nyskapningen er allerede i drift, og får 15 redaksjonelt ansatte fra første dag.

– Vårt mål er å ta posisjonen som landets største næringslivsavis på internett, sier sjefredaktør Gunnar Stavrum i TV 2 Interaktiv.

Tidskritisk informasjon

– Egentlig er både næringslivsjournalistikk og børssidene i avisene nærmest en underlig tradisjon fra de riktig gamle dager, sier Bernhard A. Steen, sjefredaktør i Aller Internett.

– Hele målgruppen bruker nettet daglig, og dette er lesere som er mer avhengige av tidskritisk informasjon enn noen andre. TV2 og Aller har allerede i dag de beste kildene for grundige og oppdaterte næringslivsnyheter, og denne nye avisen skal ganske enkelt være både best og størst.

Annonse


Flytter tyngdepunktet

Med øyeblikkelig virkning er nettstedene lagt inn i NA24. Det betyr at NA24 iMarkedet blir finansseksjonen, mens NA24 Propaganda blir seksjonen for media og reklame under den brede næringslivsavisen NA24.no.

Den endelige sjefrekrutteringen er ikke ferdig, men iMarkedets sjefredaktør Inge Berge blir konstituert som sjefredaktør.

– Den nye NA24-satsingen fra Aller og TV2 skal sette dagsorden, og legge vekt på god, seriøs journalistikk. Vi skal flytte tyngdepunktet i næringslivsjournalistikken fra avisene til Internett. Med nettets største næringslivsredaksjon på plass, skal NA24 gi leserne det beste stoffet hele døgnet, sier Berge.

Mange om beinet

Om under en måned vil også Schibsted-gruppen satse på et lignende nettsted med et nokså likt navn, n24.no. Og fra før av finnes både Finansavisen og Dagens Næringsliv i nettutgaver. Med andre ord kommer krigen om næringslivsleserne på nett til å bli knallhard framover.

Na24.no

Kilder:
iMarkedet.no
Propaganda-as.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse