Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nedlastbar TV fra NRK

TV-programmer er blitt den raskest voksende typen nedlastingsvare på nettet. NRK Aktivum skal nå satse på digitalt salg av TV-programmer,

Borettslaget
I NRK Aktivum håper man å kommersialisere salg av nedlastbare TV-programmer i nærmeste fremtid. Om alt går etter planen, kan programmer som «Åpen post» og «Borettslaget» lastes ned digitalt mot betaling i nær fremtid, skriver Dagens Næringsliv.

-Som å selge DVD

– Vi har tro på dette av samme grunn som vi selger en god del DVD-plater i dag. Så lenge du gjør ting digitalt, vil det piratkopieres. Det kan du ikke stoppe. Men du kan lage ordninger for folk som ønsker å være lovlydige. Hvis mekanismen er grei nok, vil folk gjøre opp for seg, sier administrerende direktør Bjørn Suhrke.

Stikkord: internett, lydogbilde