Sony Bravia

Annonse


Designslipp fra Sony

Sony BraviaEtter en litt treg start er Sony i ferd med å bli vinneren i markedet for LCD-TV-er. Selskapets Bravia-serie har slått godt an hos forbrukerne, og nå vil selskapet bygge videre på suksessen.

Esprit skjuler kablene

I løpet av våren vil Sony lansere designserien Esprit. Vi fikk litt Bang og Olufsen-fornemmelser der vi så på de nye kreasjonene, der ideen er at så mye som mulig av teknologien skal være integrert, slik at kabler og andre uhumskheter ikke synes.

Sony varsler også nye produktslipp i Bravia-serien, samt oppgradering av billedteknologien i noen av de eksisterende modellene. Vi fikk se en 40-tommer i Bravias V-serie med den nye teknologien, og billedkvaliteten var intet mindre enn imponerende. Alle Sonys HD-TV-er vil ha støtte for 1080 linjer gjennom HDMI-kabelen, det entusiastene kaller “ekte HD”.

SE SONYS PRODUKTNYHETER HER!

Annonse


Lag din egen HD-film

Film med 1080-oppløsning kan du også lage selv med Sonys nye HDV(High Definition Video)-kamera. Den nyeste modellen er liten og nett som et handycam, mens prislappen foreløpig er ganske stiv: 15 000 kroner er veiledende, selv om Sony ikke ser bort fra at prisene vil falle raskt.

Surround-entusiaster med slanke lommebøker kan også glede seg. Nå kommer alle Sonys surroundreceivere med autokalibrering. Før var dette forbeholdt de dyreste modellene, mens vi andre måtte til med målebåndet for å få rett balanse mellom høyttalerne.

Skuffende Walkman-oppgradering

På kamerafronten kutter Sony ut alle kameramodeller som har mindre enn seks megapiksler. Semiproffkameraer og designkameraer som T9 og etterfølgeren T30 vil være det som driver salget framover, tror selskapet. Det er også grunn til å tro at oppkjøpet av Konica Minolta vil føre til at det kommer ekte speilrefleks fra Sony en gang i fremtiden.

Sony har også oppgradert sin Walkman A1000. Nå heter den harddiskbaserte musikkspilleren A1200 og har 8 GB lagringskapasitet. Vi konstaterte imidlertid ved selvsyn (eller -lytting) at det ikke er gjort noe med det irriterende lave lydnivået på spilleren. Fortsatt kan du høre andre personer i rommet snakke selv om du har volumet på fullt, noe som må kunne sies å være en skuffelse.

SE SONYS PRODUKTNYHETER HER!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse