Bergendebatt toppsakbilde 2

Annonse


Debatt: Platebransjens død?


I ITavisen Podcast 031 får du full CeBit-rapport fra nylig hjemkomne Ida Oftebro, nytt om PlayStation 3, spilltester og hands-on beskrivelse av de nye Origami-mikroPCene. Dessuten påstår Tore Neset at «det har blitt vanlig med TV i boblebadet».

Kjør debatt!

Skulle ikke det være nok, har vi også tatt turen til Bergen denne uken, og gjort opptak fra et First Tuesday-arrangement med tittelen «Om fem år vil platebransjen være død…(slik vi kjenner den)». Her handler det altså om digitalt salg av film og musikk, fildeling, opphavsrett, DRM (Digital Rights Management) og tilhørende problemstillinger.

Bergendebatt toppsakbilde 2

Hør foredragene

Vi har gleden av å ikke bare bringe dere en halvtimes paneldebatt fra First Tuesday Bergen i podcasten, men vi tilbyr her også de individuelle deltakernes innledende foredrag som gratis nedlastbare MP3-filer:


  • [last ned MP3] Tore Neset – ansvarlig redaktor, ITavisen
  • [last ned MP3] Kjersti Døssland – advokatfullmektig, Schjødt
  • [last ned MP3] Kristian Bruarøy – NK, TV2 WebTV
  • [last ned MP3] Thomas Gramstad – daglig leder, Elektronisk Forpost Norge
  • [last ned MP3] Helge Birkelund – portalsjef, MSN Music (mikrofontrøbbel i starten)

Annonse


Last ned sendinga

For å høre hele paneldebatten, last ned ITavisen Podcast 031.

For mer informasjon om hvordan du kan abonnere på fremtidige podcaster fra ITavisen, se denne siden.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse