Hopp til navigasjon Hopp til innhold

– 75% sjanse for iPhone

Investorselskapet PiperJaffray råder sine klienter til å kjøpe Apple-aksjer, mye fordi de hevder Apple nå vil slippe en egen mobil.

iPhone
Analytiker Gene Munster i det kjente investorselskapet PiperJaffray sendte denne uken ut et notat til sine klienter der de hevdet det er en stor sjanse for at Apple vil lage en egen mobiltelefon.

– Vi regner med at det er omtrent 75 prosents sjanse for en Apple iPhone i løpet av de neste 12 månedene, skrev Munster i notatet.

Stor tro på Apple

Hva PiperJaffray baserer dette tallet på er ikke kjent, men ryktene om en egen mobiltelefon fra selskapet har versert det siste året. Dersom dette faktisk skjer er det spennende å se om dette blir et amerikansk produkt, eller noe de lanserer over hele verden.

PiperJaffray har utvilsomt stor tro på en iPhone. De råder i hvert fall alle sine klienter til å kjøpe Apple-aksjer, delvis basert på en mulig iPhone. I sitt notat legger selskapet også vekt på at Apple selger mange iPod-spillere for øyeblikket, samt at de vil få en bonus fra de Intel-baserte Mac-maskinene.

Kilde:
AppleInsider

Stikkord: mac, Mobil