Annonse


TEST: Samsung X700

For Samsung X700 er et steg tilbake for Samsung. Ikke på grunn av at mobiltelefonen er dårlig. Langt derifra. Men for et selskap som har ligget i forkant av designutviklingen blir det litt merkelig når man ser en klassisk avlang mobiltelefon fra det selskapet.

Nå er dette for så vidt forståelig nok, siden det er nok av de som liker slike mobiler. Spesielt blant den mannlige delen av befolkningen. Allikevel blir utseendet litt i kjedeligste laget. Vi synes også at følelsen av plastikk blir litt overveldende.

Mye moro

Allikevel trekker ikke dette ned nok til å ødelegge totalinntrykket på en meget god mobiltelefon. For Samsung X700 er utstyrt med det aller meste man kan regne med av en mobiltelefon i 2006, kanskje med unntak av 3G. Sistnevnte rettes imidlertid opp av at den har EDGE-støtte.

Vi er litt skuffet over mobilkameraet. Her er det snakk om et 1,3 megapikselkamera av middels kvalitet. Bildene er hverken gode eller dårlige, når man sammenligner dem med lignende mobilkameraer. Videokvaliteten gjør heller ikke sitt til å rette opp inntrykket av at dette ikke først og fremst er en kameramobil.

Annonse


Derimot kan den fungere godt som en musikkmobil. For med minnekortstøtte (microSD) gjør det ikke så mye at man kun har 31 MB internminne. God lyd og FM-radio hjelper også på inntrykket, selv om den ikke lar deg koble inn vanlige 3,5 mm jack-hodetelefoner.

Billig og bra

Samsung har klart å få frem en mobiltelefon som kan bli populær hos en ny gruppe mobilbrukere enn de selskapet tidligere har appellert til. Den har mye teknologi innebygd og til snaue 2 500 kroner er også prisen mer enn overkommelig for en såpass avansert mobil.

Du kan finne en mer utfyllende test på DinSide

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse