Sony Ericsson Black Diamond-konsept

Annonse


SE-konsept oser luksus

Sony Ericsson Black Diamond-konseptKan Sony Ericsson være ute etter å lage et mobilmerke som kan konkurrere med Nokias luksusmerke Vertu? Ser man på bildene fra industridesigneren Jaren Goh fra Sony Ericsson kan det i hvert fall se slik ut.

Han har nemlig laget et konseptdesign han har kalt Black Diamond. Ut fra bildene kan dette bli en mobiltelefon de aller, aller fleste kunne tenkt seg.

Speil og polykarbonat

Siden dette bare er en konseptmobil er det få detaljer kjent. Jaren Goh har imidlertid sett for seg at denne fire megapikselmobilen er kledd inn i en polykarbonat deksel med OLED-skjerm og speil-finish.

Sony Ericsson Black Diamond-konsept

Annonse


Faren er selvsagt stor for at en slik modell aldri vil se dagens lys, men fordelen i dette tilfellet er at konseptet er laget på oppdrag fra Sony Ericsson. Vi krysser i hvert fall fingrene for at vi en gang i fremtiden kan se slike mobiler i butikkene.

Kilder:
Jaren Goh Design
Gizmodo
Esato

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse