Voodoo Envy u:909

Annonse


Blir du misunnelig?

Voodoo Envy u:909Voodoo Computers er kjent for å lage spektakulære PC-er som gjør stor suksess på gutterommet. Men etter hvert som bærbare PC-er har blitt mer populære har laptop-serien til selskapet også blitt mer fremhevet.

Bærbarserien får nå et nytt medlem kalt Envy u:909, en skikkelig kraftkar av en bærbar PC. Denne tungvekteren er utstyr med en AMD Turion 64-prosessor og en 19-tommers skjerm med oppløsning på 1680 x 1050 punkter.

Trenger bæremeis

For å glede gamerne vil man også få maskinen utstyrt med doble nVidia SLI- eller ATI-grafikkort. Ellers er den utstyrt med en 8 x dual layer DVD-brenner, åtte kanalers audio og subwoofer.

Men man må være en tungvekter selv for å gå til innkjøp av denne maskinen. For dimensjonene på dette monsteret er på 44,5 x 31,8 x 4,4 cm. Man trenger kanskje også en ryggsekk med skikkelig bæremeis for å dra på maskinen ? den veier tross alt 7,26 kilo.

Annonse


Ikke overraskende må man grave dypt i lommene for å få råd til en Envy u:909. Prisen i USA skal ligge på hele 5 000 dollar, noe som tilsvarer nesten 34 000 norske kroner, og da er det ikke lagt til norske skatter og avgifter.

Kilder:
Engadget
BusinessWire

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse