cebit06

Annonse


Damevennlig projektor fra LG

Dersom du klør etter å skaffe projektor, men dama har satt foten ned fordi det rett og slett ikke passer inn i det nye stueinteriøret, ken LG ha kommet med redningen.
cebit06
AN 110 er verdens første vegghengte projektor. Ved hjelp av innvendige speil har LG fått til det som kanskje også er verdens første plasseringsvennlige projektor. Ikke bare ser den lekker ut – den trenger heller ikke henge i taket eller stå på en hylle for å fungere.
cebit06
AN110 kommer i både svart og hvitt, og kan også leveres med gulv- eller bordstativ. Så spørs det om du syns prisen er like hyggelig: Her i Tyskland koster projektoren 3000 Euro, eller 24 000 kroner. Kommer projektoren til Norge, må man i tillegg regne med et visst påslag.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse