cebit06

Annonse


PC-kabinett av betong

cebit06HANNOVER (ITavisen):I Digital-living-paviljongen på årets CeBit-messe i Hannover er noen av Tysklands mest kreative PC-byggere invitert til å stille ut sine mesterverk. En av de mest aparte kreasjonene står 27-åringen Jan Ruigrok van de Werve for.

Gikk for runde former

van de Werve var ute etter en organisk look på sin siste PC, og bestemte seg for å gå for noe helt annet enn de rette linjene som de fleste ser for seg når de tenker PC.

Løsningen var å støpe noe han kaller gaz-betong i former, og pusse og slipe til han fikk linjene han var ute etter. Selv om det er snakk om betong, forsikrer van de Werve om at delene vil flyte dersom man legger dem i vann. Hvorfor man ville ønske å gjøre det med PC-en sin, er en helt annet sak.

Møbler og kunst

Casemod-utstillingen på CeBit har tiltrukket seg mange nysgjerrige publikummere. Reaksjonene på van de Werves kreasjon var imidlertid delte. Mens noen syns den så ut som et fantastisk fremtidsmonster, fikk vi også med oss flere utbrydd av typen ”fysj, så ufyselig!” mens vi oppholdt oss i nærheten.
cebit06

BILDER AV FLERE GODBITER

van de Werves agent kunne fortelle oss at kunstneren ikke bare bygger PC-kabinetter, men også møbler og dekorative elementer. Så har du lyst til å støpe inn akvariet ditt hvit gassbetong, kan du følge linken nedenfor.

Annonse


Klikk på linkene nedenfor for å lese mer om et utvalg av PC-byggerne på CeBit.

Dasart/van de Werve
Spiritplayers
Casemodding
Caseconstruction
Teschke
Explosion-zone

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse