Hopp til navigasjon Hopp til innhold
cebit06

Framtida er flat

Verdens største elektronikkmesse flommer over av flatskjermer. Vi viser deg de morsomste, største og dyreste. Se bildene her!

cebit06
HANNOVER (ITavisen):Det er flatskjermer i alle varianter som gjelder på CeBit i år. Samsung har sluppet en 82-tommers LCD-skjerm beregnet på forbrukermarkedet. Det antas at det ikke er snakk om Elkjøp-priser, men vil du tapetsere med LCD, har du altså muligheten til det.

Samsung og LG har sluppet hver sin 102-tommers plasmaskjerm, mens Panasonic for å være på den sikre siden har sluppet en 103-tommer de kaller verdens største plasma. Denne er foreløpig ikke beregnet på forbrukerne. Det er imidlertid Hannsprees TV-kolleksjon. Her satses det på individualitet, og enten du golfer eller er veldig glad i Brannmann Sam, har de en TV for deg.

cebit06

SE FLERE FLATSKJERMER HER!

Infinite-serien fra Orion Plasma er for deg som har mye penger og virkelig ikke kan få nok. 42-tommers-skjermene kan settes sammen i det uendelige for å skape alle slags størrelser og former. Det eneste som begrenser deg her er antagelig lommeboka. Hver av Infinite-skjermene koster 10 000 dollar (ca. 68 000 kr). Skal du ha en vegg med fem ganger fem skjermer, blir det fort 1.7 millioner, eller en to-roms leilighet på Grünerløkka.

cebit06

SE FLERE FLATSKJERMER HER!
Stikkord: lydogbilde