cebit06

Annonse


Framtida er flat

cebit06HANNOVER (ITavisen):Det er flatskjermer i alle varianter som gjelder på CeBit i år. Samsung har sluppet en 82-tommers LCD-skjerm beregnet på forbrukermarkedet. Det antas at det ikke er snakk om Elkjøp-priser, men vil du tapetsere med LCD, har du altså muligheten til det.

Samsung og LG har sluppet hver sin 102-tommers plasmaskjerm, mens Panasonic for å være på den sikre siden har sluppet en 103-tommer de kaller verdens største plasma. Denne er foreløpig ikke beregnet på forbrukerne. Det er imidlertid Hannsprees TV-kolleksjon. Her satses det på individualitet, og enten du golfer eller er veldig glad i Brannmann Sam, har de en TV for deg.

cebit06

SE FLERE FLATSKJERMER HER!

Infinite-serien fra Orion Plasma er for deg som har mye penger og virkelig ikke kan få nok. 42-tommers-skjermene kan settes sammen i det uendelige for å skape alle slags størrelser og former. Det eneste som begrenser deg her er antagelig lommeboka. Hver av Infinite-skjermene koster 10 000 dollar (ca. 68 000 kr). Skal du ha en vegg med fem ganger fem skjermer, blir det fort 1.7 millioner, eller en to-roms leilighet på Grünerløkka.

Annonse


cebit06

SE FLERE FLATSKJERMER HER!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse