MAGIC

Annonse


Se mobilmonsteret fra Asia

MAGICAt det kommer mye merkelige mobilmodeller fra Asia er langt fra noen overraskelse. Mye spennende og innovativt skjer der borte. Se bare på det nye malaysiske konseptet MAGIC, som overgår alt det vi har av mobiler her hjemme.

Her er alt

MAGIC er nemlig en firebånds GSM-mobil utstyrt med trådløst nett, EDGE og GPS. Men dette er langt fra alt. For telefonen, som kan åpnes, har to QVGA-skjermer (320 x 240 punkter) – en på utsiden (2,8 tommer) og en på innsiden (3,8 tommer). Mobilen vil også ha to kameraer – begge med en oppløsning på to megapiksler.

Lagringskapasitet er heller ikke noe man mangler på denne modellen. For utover at man har 512 MB internminne tilgjengelig og støtte for minnekort, har denne også en innebygd harddisk med åtte gigabyte lagringskapasitet.

Prosessoren i MAGIC-mobilen er en Intel Xscale PXA 270 med en hastighet på imponerende 642 MHz. Man vil også ha fingeravtrykksleser innebygd for økt sikkerhet.

Annonse


MAGIC

XP i neste modell

Men selvsagt er det et par ulemper når man putter så mye inn i en mobiltelefon. Den veier tross alt hele 300 gram, som er ganske heftig når det gjelder en mobil. Prisen skal ifølge ryktene ligge rett i underkant av 10 000 kroner.

Operativsystemet i telefonen er ikke overraskende Windows Mobile 5.0. Selskapet bak MAGIC hevder imidlertid at de jobber med å få Windows XP inn i neste versjon av mobilen.

Kilde:
Advance Tech Communications
MyPDACafe.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse