BenQ-Siemens EL71

Annonse


Ny storlansering fra BenQ

BenQ-Siemens EL71Etter overtagelsen av Siemens har BenQ hatt hendene fulle med å produsere nye mobiltelefoner. De siste to månedene har selskapet presentert seks nye mobiltelefoner. Nå har imidlertid selskapet slått på stortromme og lansert seks til rett før teknomessen CeBIT åpner.

Mye multimedia

CF61 er en av de nye multimedietelefonene til selskapet. Denne flippmobilen er ment for de som vil ta bilder (via et 1,3 megapikselkamera), spille musikk (har støtte for microSD-minnekort opp til én gigabyte) eller spille spill. CF61 skal komme i løpet av andre kvartal.

Den andre multimedietelefonen fra selskapet er C81. Denne mobilen, som også dukker opp i andre kvartal, er en typisk musikkmobil. Man kan få stereolyd via Bluetooth-hodetelefoner og man skal kunne laste ned musikk direkte på mobilen. Det følger også med et 128 MB RS-minnekort som gjør at man kan lagre en del musikk. I likhet med CF61 er også denne utstyrt med 1,3 megapikselkamera.

BenQ-Siemens CF61

Annonse


Benq har tydeligvis satset skikkelig på musikk i det siste. E61 er også en musikkorientert mobil fra selskapet. Her får man med et 512 MB-minnekort og via musikksnarveisknappene på toppen av mobilene har man enkel tilgang til all musikken. Denne skal snart være i butikkene.

Tynt og sprekt

Men det er mer en multimedietelefoner BenQ har gjemt i ermet. Selskapet har fått mye skryt får designet sitt den siste tiden. Ikke minst for fokuset på syltynne mobiler. Nye EL71 er en slik en. Slidertelefonen er bare 16,5 mm tykk og har høykvalitets deksler i aluminium og magnesium. Man får også megapikselkamera, god skjerm og støtte for minnekort. EL71 vil dukke opp i april.

BenQ-Siemens EL71

CL71 er nok en slider fra BenQ. Denne er 17,8 mm tykk og har allerede vunnet en designpris. Man får FM-radio, MP3-spiller og megapikselkamera med denne mobilen. Ikke overraskende har man også minnekortstøtte i denne modellen.

Avansert Windows-mobil

P50 er en mye omtalt BenQ-mobil med fullt tastatur og Windows Mobile, som aldri kom hit. Nå er imidlertid P51 på vei. Denne modellen har fremdeles Windows Mobile og et fullstendig tastatur, men også GPS, trådløst nett og Skype innebygd (for IP-telefoni). Den ska dukke opp i løpet av juni.

BenQ-Siemens P50

Les mer om de nye telefonene på nettsidene til BenQ.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse