cebit06 250px

Annonse


Mobil-godbitene du ikke får

cebit06 250pxHannover (ITavisen): Innimellom gigant-bodene til Sony Ericsson, Nokia, Samsung og BenQ Siemens finnes mange – for oss nordmenn – langt mer eksotiske mobilmerker. Spesielt utpeker Sør-Koreanske VK og Pantech seg med sitt innovative design og gode spesifikasjoner.

Mobil iPod-killer?

Pantechs G3600V er et skikkelig sjarmtroll av en MP3-mobil. Med berøringssensitivt navigeringshjul, støtte for så vel WMA, MP3, AAC, AAC+ og AMR-filer og 10 forhåndsinnstilte equalisere har den det meste man kan ønske av en musikkmobil. Det innebygde kameraet er på 1.3 megapixel og har foto- og videoredigeringsmuligheter. Telefonen har et internminne på 32 MB, men støtter SD Minnekort på opptil 2 GB.

Dersom du heller vil ha et digitalkamera som også er en mobil, kan du jo gå for Pantechs PG-6100. Kameraet med to megapiksler fungerer også som en flipptelefon med MP3-spiller, støtte for minnekort, bluetooth og alle vanlige GSM-applikasjoner.

SE FLERE MOBILGODBITER HER!

Annonse


VK stjal showet

cebit06 250pxSør-Koreanske VK stjal hele showet i mobil-hallen da de brukte et kobbel damer kun ikledd maling for å promotere sin nye telefon Skin Shot. Selv ikke de trauste finnene på Nokia-standen klarte å holde styr på digitalkameraene sine når VK-damene viste hva de kunne.

SE FILM AV VK-DAMENE HER!

VK 2200 Skin Shot er virkelig en imponerende telefon på alle måter: Med fire megapiksel innebygget kamera er kameraet likevel bare 12,5 mm tykt. Med 1GB NAND flash-minne har du plass til å lagre bildene også. I tillegg får du MP3-spiller, bluetooth og støtte for USB 1.1.

Slim er et nøkkelord for mange av VK-telefonene. VK2000 er 8,8mm tykk og på størrelse med et kredittkort. Produsentene reklamerer med at den får plass i lommeboka.

SE FLERE MOBILGODBITER HER!

Fremtiden er feminin

Det er ikke Sør-Korea for ingen ting. Også det kuriøse har sin plass hos VK og Pantech. Mens VK stolt viser fram det som kanskje er den ultimate jentemobilen – med sminkespeil og pålimt strass – er også Pantechs fremtidsvisjon et sett med svært feminine mobiler som får Nokias designkolleksjon til å se ut som noe det irske rugbylaget ville brukt.

SE FILM AV VK-DAMENE HER!

cebit06 250px

SE FLERE MOBILGODBITER HER!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse