cebit06

Annonse


Grafikkrevolusjon fra nVidia

cebit06nVidia lover intet mindre enn ekstreme HD-opplevelser når de slipper sin nye serie med grafikkort og grafikkprosessorer. Og ekstremt er det. Du kan velge om du vil sikle(over mulighetene), gråte(over prisene) eller rett og slett gjøre helt unevnelige ting mens du fantaserer over potensialet.

Spennende fremtidsvisjoner

Nvidia GeForce 7900 GTX med 512 MB minne er selskapets kraftigste grafikkort noensinne. I tillegg kommer de noe enklere versjonene GeForce 7900 GT og 7600 GT og gjør nVidias 7-serie komplett.

nVidia satser også tungt på sin SLI-teknologi, som gjør det mulig å skalere grafikkytelsen ved å kombinere flere grafikkort. Med nye Quad SLI kan du få opptil fire GeForce 7900-kort på et hovedkort. Forutsetningen er at hovedkortet er et nVidia nForce 4 SLI.

nvidia quad sli

Annonse


Spennende fremtidsvisjoner

Med ekstrem HD (High Definition) mener nVidia det utstyret som de fleste av oss foreløpig bare sikler etter, som for eksempel Dells 30-tommers widescreen-skjerm med 2569 ganger 1600 oppløsning. HD Ready, gå og legg deg!

SE FILM FRA nVIDIA-PRESENTASJONEN HER!

En Quad SLI med fire GeForce 7900 grafikkort vil ha 1,1 milliarder transistorer og 2 GB grafikkminne. nVidia lover at du med en Quad SLI kan kjøres selv de mest høyoppløste spill med alle tilleggsfiltre og likevel få 30-40 bilder per sekund.

GeForce 7900 GTX

Spennende fremtidsvisjoner

nVidia gjør nå også sin SLI-teknologi tilgjengelig for bærbare PC-er. Disse kan utstyres med optil to GeForce Go 7800-kort. I løpet av 2006 vil flere modeller med denne teknologien bli tilgjengelige. På pressekonferansen i Hannover ble det vist frem bærbare PCer med Toshibas HD DVD-teknologi og skjermer på opptil 21 tommer widescreen for å illustrere hva vi kan vente oss med nVidias nye grafikkløsninger.

Ifølge nVidia vil SLI-teknologien øke batterilevetiden til bærbare PC-er med AMD Turion-prosessorer kraftig, da de sparer prosessoren for mye hardt arbeid. nVidia mener deres nye produkter gjør at bærbart vil bli den nye trenden på kommende LAN-parties. Dersom de utplasserte test-modellene er noe å gå etter, kan det godt hende de
har rett.

Alle produkter er i salg fra torsdag 9. mars. Veiledende pris for 7900 GTX 512 MB er på 3325 kroner, 7900 koster 1995 kroner, mens prisen for 7600 GT er satt til 1350 kroner.

SE FILM FRA nVIDIA-PRESENTASJONEN HER!

SE FILM FRA nVIDIA-PRESENTASJONEN HER!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse