Annonse


TEST: Samsung Z500

Det har vært litt tørke i 3G-markedet her til lands. Etter lanseringen til Telenor ved juletider i fjor har det bare kommet en drøy håndfull 3G-mobiler, og bare fra Nokia og Sony Ericsson. Nå derimot begynner de andre selskapene å komme med sine versjoner.

Samsung har blitt et populært merke i Norge etter hvert og derfor er det gledelig at de også har begynt å slippe 3G-mobilene sine her til lands. Z500 er den første modellen vi har testet i så måte.

Svak antenne

3G betyr som de fleste vet at man får langt raskere overføringshastighet på data enn med de vanlige mobiltelefonene. Her kommer det første problemet med Samsung Z500. For det virker som den har en svak antenne.

Telefonen sliter nemlig med å få god dekning, noe som betyr at man ikke kan regne med at man får den optimale hastigheten som 3G-nettet åpner for. Det går riktignok raskt, men andre 3G-modeller vi har testet overfører ofte data raskere.

Annonse


Les hele testen på DinSide

|

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse