Annonse


TEST: Samsung E760

De aller siste Samsung-modellene har slitt litt med å innovere ordentlig. Nylige telefoner i E-serien fokuserte på avspilling av MP3-filer, men uten støtte for minnekort var denne funksjonaliteten strengt tatt begrenset.

I den nyeste E-telefonen har medieknappene på utsiden falt bort, selv om mobilen fremdeles kan fint spille musikkfiler. Det er uansett fortsatt ikke rom for minnekort, så til tross for de romslige 92 MB med lagringsplass kan ikke telefonen brukes som en fullverdig musikkmaskin. Det skal også nevnes at mobilen har stereohøyttalere – som øker lydkvaliteten på avspillingen noe, men vi ville ikke latt E760 erstatte anlegget vårt riktig ennå.

Nydelig å se på

Men tilbake til førsteinntrykket: Som vanlig er telefonen slank, stilig og lekker. Samsung kan dette her, mobilen er øyeblikkelig tiltalende, robust og samtidig svært lett (88 gram). Det er ingen knirking, løse deler eller billig plastikkfølelse her, kun kvalitet.

Utvendig er mobilen sølvfarget, med en interessant, sirkelformet ekstern skjerm. Undersiden er sort, akkurat som de tidligere telefonene i E-serien.

Annonse


Les hele testen på DinSide

|

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse