Annonse


TEST: Samsung E730

Det er bare noen måneder siden vi testet E720, en klapptelefon fra Samsung med megapikselkamera, MP3-spiller, Bluetooth og flere andre, nyttige funksjoner.

E730 er i samme familie som E720, i essensen er telefonen identisk, med noen kosmetiske endringer og forbedret funksjonalitet.

E730 er altså en liten klapptelefon, som har et pent, sort ytre og en solid følelse. Det er kjennetegnet til Samsungs telefoner, ingen av de føles som om de kommer til å gå i stykker med det første, og det er ingen knirking eller løse deler.

Noe nytt, noe gammelt

Funksjonalitetsmessig er E730 som sagt nesten lik E720, men den er faktisk blitt noe slankere og lettere. I tillegg har kameraoppløsningen økt til 1.3 megapiksel, og telefonen har også fått en FM-radio. Minnestørrelsen er også romsligere, og ikke minst er prisen gått litt ned. Totalt er altså telefonen et bedre kjøp enn forgjengeren – men la oss se hvorfor.

Annonse


Akkurat som E720 fokuserer også denne modellen på avspilling av musikk, og har dedikerte knapper på utsiden som lar deg hoppe over låter og sette på pause. Den eksterne OLED-skjermen viser info om låtene som spilles av, og i vanlig telefonmodus kan du se typisk informasjon som klokkeslett, dekning og batteristatus.

Les hele testen på DinSide

|

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse