Annonse


TEST: Nokia 8800

Nokia har ved flere anledninger tidligere sluppet slike luksustelefoner, med eksklusiv design i børstet stål, elegante linjer og behagelig størrelse. De har som regel også vært plassert ganske høyt på prisskalaen.

Den ferskeste varianten, 8800, føyer seg inn i denne rekken. Den er dyr og stilig, samtidig som den ikke er spesielt revolusjonerende på innsiden.

Eksklusivt

Allerede telefonens innpakning gir et eksklusivt inntrykk. Esken er sort, og telefonen ligger plassert ved siden av et lite hefte som handler om utviklingen av telefonen. Det er klart at du skal føle deg spesiell når du åpner esken for første gang.

Innholdet i esken byr også på noen overraskelser. Du får med to batterier (kanskje fordi batterilevetiden ikke er spesielt bra), og en bordlader du kan sette både telefonen og ekstrabatteriet i, noe som lar deg lade begge – riktignok ikke samtidig. Smart!

Annonse


Les hele testen på DinSide

|

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse