Fotoknudsen

Annonse


Familiebilder åpent på nett

FotoknudsenEn såkalt bakdør i FotoKnudsens systemer gjorde det mulig for datakyndige personer å bla i kundenes personlige bilder.
Foto Knudsen bekrefter overfor Aftenposten at det har vært mulig å se tilfeldige kunders bilder, men at sikkerhetshullet nå er tettet.

– Ingen av bildene er ødelagt, ingen skal ha vært i stand til å identifisere kunder, og man skal ha hatt høy teknisk kompetanse for å finne denne bakdøren, sier Frode Drønen, som leder avdelingen for digital forretningsutvikling hos Foto Knudsen.

Selskapet har 400.000 kunder og 50 millioner bilder i sin digitale database. Systemet fungerer slik at kundene laster opp sine digitale bilder på Foto Knudsens hjemmesider for framkalling. Der blir de lagret og organisert i album.

Oppdatert: 9/3-2006 kl. 09.20

Annonse


Kilder:
ITPro
Aftenposten.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse