e3-logo

Annonse


E3-messen utsolgt

e3-logoFjorårets E3-messe slo alle rekorder med over 75.000 besøkende. Ikke rart, med såpass mye hype rundt nestegenerasjons spillkonsoller. Men E3 i år bør bli enda mer spennende, med mye mer faktisk informasjon om både den andre bølgen med Xbox 360-spill, og forhåpentligvis også masse håndfast informasjon om PS3 og Nintendo Revolution.

Nylig kom det da også en melding om at Los Angeles Convention Center er fullbooket, og det er ikke plass til flere utstillere. Det har forsåvidt skjedd før, men vi kan ikke huske at messen ble full så tidlig på året. Og vi husker messen i 2001, der man faktisk kunne se en god del ikke utnyttet plass.

Stadig større

Det er altså et interessant fenomen at mens interessen for mer altomfattende IT-messer som CES eller CeBIT begynner sakte å dale nedover, mens E3 bare fortsetter å vokse. En trend vi definitivt støtter.

e3-400

Annonse


I forbindelse med veksten diskuteres det stadig hvorvidt Los Angeles er blitt “for liten” for E3 – men messen har signert kontrakt med Los Angeles Convention Center frem til 2012. Så noe flytting blir det ikke med det første – og vi merket at hotellene i år forsvant langt fortere enn tidligere.

Det er uansett ingen tvil om at E3 blir vanvittig spennende i år, og vi gleder oss utrolig mye til det hele starter.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse