Nokia 8800

Annonse


Nokias sjefsdesigner slutter

Nokia 8800Nokia vil tydeligvis endre litt på designet på sine kommende mobiler. Kanskje ikke noen dum idé etter å ha blitt forbigått av flere av rivalene på det området der Nokia var kjent for å være gode.

Den legendariske designsjefen til Nokia, Frank Nuovo skal nemlig bytte jobb. Nuovo er kjent for å innføre utskiftbare deksler til mobiler, samt å fjerne utvendige mobilantenner. Han skal også ha hatt stor innflytelse på de klassiske menyene til selskapet. Fremover kommer Nuovo kun til å jobbe som konsulent for Nokias luksusmerke, Vertuu.

Mindre mobiler

Mannen som etterfølger Nuovo blir Alastair Curtis, som har jobbet sammen med Nuovo de siste 11 årene i designavdelingen til det finske selskapet. Tidligere har Curtis hatt ansvaret for de business-rettede mobilene til Nokia.

Curtis har lovet at det fremover vil satses mer på veldig små mobiltelefoner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse