Brenselscelle bærbar PC

Annonse


Viser laptop med brenselcelle

Brenselscelle bærbar PCDen metanolbaserte brenselscellen til Antiq Technology og AVC Corp. gir 45 watt med kraft, på en “tank” metanol og den vil veie hele 1,7 kilo, noe som ikke akkurat forbedrer det bærbare elementet til laptopen.

Antig Technology og AVC Corp. hevder brenselscellen vil kunne puttes inn i CD-ROM-porten, slik at man bytter ut denne stasjonen til fordel for enda bedre batterikapasitet. Totalt skal brenselscellen føre til at maskiner får totalt åtte timer batterilevetid.

Snart i produksjon

AVC skal allerede ha produksjonskontrakter med flere av de taiwanske selskapene som setter sammen bærbare PC-er for selskaper som HP og Dell. Disse skal visstnok sette i gang produksjonen i andre halvdel av 2006.

Hvorvidt dette betyr at vi snart kan putte brenselsceller i våre bærbare PC-er er vel heller tvilsomt. Selskapene har hverken kommet med detaljer i forhold til hva disse brenselscellene vil koste eller hvordan man kan fylle på nytt brensel.

Annonse


Kilder:
Yahoo News
Gizmodo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse