Annonse


Vil selge spillefilm i iTunes

En ny undersøkelse har ført til at flere nå tror at Apple planlegger en ny iTunes-tjeneste med spillefilmer. Undersøkelsen, som ble utført av selskapet Coyote Insigt, denne uken spurte deltakerne en rekke spørsmål relatert til dette.

– Denne iTunes-tjenesten vil tilby tilgang til 1 000 filmer som kan lastes ned på maskinen din, og til en video-iPod, dersom man har det. Eventuelt også til TV-en dersom denne er koblet til maskinen din, forklares det tidlig i undersøkelsen.

Månedsabonnement på film

Tjenesten vil fungere likt den eksisterende iTunes-tjenesten, bortsett fra et par endringer.

– Den første forskjellen er at man må ha bredbånd, som DSL eller kabelmodem for å bruke tjenesten. Den andre forskjellen er at tilgang til filmene tilbys via et månedsabonnement, står det videre i undersøkelsen.

Annonse


Undersøkelsen forklarer videre at man vil kunne laste ned nye filmer som The Incredibles, The Pacifier og Flightplan, samt klassiske filmer. Prisen som er foreslått for månedsabonnementet er på 9,99 dollar – om lag 67 norske kroner. Deltakerne i undersøkelsen måtte blant annet rangere den mulige tjenesten og prisforslaget på en skala fra én til ti.

Hvor langt Apple eventuelt er i forhold til å lansere en slik tjeneste er ikke kjent og dersom dette en gang lanseres kan vi nok forvente at Norge ligger et godt stykke ned på lista.

Kilde:
Apple Insider

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse