Step UI m/dansematte

Annonse


Dans deg gjennom e-posten

Step UI m/dansematteEn gang i året samles teknooppfinnerne hos Microsoft til arrangementet TechFest for å vise den teknologien vi kan glede oss til i årene som kommer. Forskerne A.J. Brush, Steven Drucker og Marc Smith kunne presentere en måte å styre PC-en med kjente og kjære dansesteg.

E-post og bilder

De tre forskerne har laget to applikasjoner som kan styres via dansematten til det populære spillet Dance Dance Revolution. StepMail åpner for at man kan lese, lukke, scrolle, slette, merke og flytte e-postmeldinger, mens man via StepPhoto kan scrolle gjennom og sortere bildene sine.

Fordelen med dette systemet er at kontorrotter skal slippe problemet med musearm og andre datarelaterte skader ved at man kan bytte stilling og få litt mosjon. Step UI er bare en av 150 nye konsepter som vises på årets TechFest.

Kilder:
Gizmodo
BetaNews

Annonse