Fujitsu Siemens Lifebook Q2010

Annonse


Verdens kuleste laptop?

Fujitsu Siemens Lifebook Q2010Fujitsu Siemens Computers har nettopp lansert det de hevder er den bærbare PC-en alle har lyst på. Dette har også gjort at de har satt en ganske hissig prislapp på PC-en. Lifebook Q2010 koster nemlig over 4 000 euro, noe som nærmer seg 35 000 kroner.

Men for den prisen får man da også en eksklusiv PC. For det første så er Q2010 bare tilgjengelig i et begrenset antall. I tillegg er den sorte PC-en blant de stiligste på markedet, med en tykkelse fra 18,2 millimeter, noe som gjør den ?langt? tynnere en Apples MacBook Pro (med sine 25,9 millimeter).

Imponerende teknologi

Lifebook Q2010 er utstyrt med trådløst nett (802.11 a/b/g), Bluetooth 2.0 og 3G-støtte. I tillegg er den klargjort for IP-telefoni, med et par mikrofoner med støykansellering og forbedret lydkvalitet. Er man bekymret for sikkerheten er den også utstyrt med fingeravtrykk-scanner.

Prosessoren skal være av typen Intel Core ULV, men hastigheten på den ultraportable (veier én kilo) maskinen er ikke spesifisert. Skjermen er på 12,1 tommer og den er utstyrt med én gigabyte minne.

Annonse


Fujitsu Siemens Lifebook Q2010

For å forenkle overføringen av data er den også utstyrt med minnekortplasser for SD- og Express Card-kort. Batterilevetiden er på imponerende åtte timer. Maskinen vil være i butikkene i løpet av andre kvartal.

Kilder:
Fujitsu Siemens Computers
Reg Hardware

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse