Annonse


Blu-ray slippes i mai

Sony Pictures Home Entertainment har informert om at de vil slippe den første serien Blu-ray-filmer den 23. mai i år. Dette vil skje samtidig som de første spillerne vil dukke opp i amerikanske butikker.

Flere spillere på vei

Samsung vil ha den første spilleren på markedet, tett etterfulgt av spillere fra Sony og Pioneer. En Blu-ray-spiller vil også være innebygd i en Vaio PC som slippes nær lanseringsdatoen. PlayStation 3 vil også komme med Blu-ray, men lanseringsdato for denne er ikke kjent.

Sony og MGM kommer med åtte filmer på lanseringsdatoen og åtte nye den 13. juni. Prisen vil ligge på 39,99 dollar (271 kroner) for nye titler og 29,99 dollar (203 kroner) for eldre filmer.

De første titlene vil være 50 First Dates, Fifth Element, Hitch, The House of Flying Daggers, A Knight?s Tale, The Last Waltz, Resident Evil Apocalypse og XXX. Den 13. juni kommer Kung Fu Hustle, Legends of the Fall, Robocop, Stealth, Species, Swat, Terminator og Underworld Evolution.

Annonse


Når spillere og filmer kan ventes i europeiske og norske butikker er ikke kjent. Det er heller ikke kjent hva prisen vil ligge på da.

Kilde:
Zats Not Funny

Annonse