Microsoft Origami

Annonse


Microsofts hemmelige prosjekt

Microsoft OrigamiMicrosoft står nemlig bak nettsiden Origamiproject.com, der selskapet hemmelighetsfullt forteller at de skal forandre livene våre og at de vil slippe flere nyheter om dette den 3. mars i år. Dette har selvsagt fått folk til å spekulere i hva som kommer.

Skal gjenoppleve Tablet PC?

Ryktene har nemlig lenge gått om at selskapet vil komme med alt fra en konkurrent til Apples iPod, med både MP3- og videoavspilling, til en bærbar Xbox – rykter selskapet selv har bidratt til.

Bilder som har dukket opp på nettet kan imidlertid tyde på en Tablet-lignende PC, med trykksensitiv skjerm og mange funksjoner. Størrelsen tyder da også på at dette er en langt mer avansert enhet enn det man kan si om Apples iPod.

Microsoft Origami

Annonse


Noen tror visstnok at det skal være snakk om en bærbar enhet med en syv til åtte tommers trykksensitiv skjerm, trådløst nett og Bluetooth. Dette er tolket ut fra en video som skal presentere Origami. Vi går ut fra at mer vil være kjent etter 3. mars.

Kilder:
BetaNews
Engadget
Win-Vista.net

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse