Granström og Holden

Annonse


Megapiksler, MySQL og automatvåpen

I ITavisen Podcast 028 ønsker vi for første gang fotograf Per Ervland velkommen med på sending, og vi benytter anledningen til å gjøre et dypdykk i nye digitalkamera, speilrefleks, og det såkalte «megapikseljaget».

Intervjuer

Det svenske selskapet MySQL står bak verdens mest brukte Open Source databaseløsninger. MySQL driver alt fra Wikipedia til ITavisen, og vi har i denne podcasten også tatt en prat med MySQLs markedssjef for Nord-Europa, Erik Granström, for å få hele historien bak selskapet.

Dessuten stikker vi en mikrofon under nesa til Microsofts Phil Holden, som har vært i Oslo denne uka for å prate om Windows Live.

Granström og Holden

Annonse


Du kan laste ned eller abonnere på ITavisens Podcast HER.

Link til ukas sufetips: Channel 9

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse