Phil Holden, Microsoft Windows Live

Annonse


Hva er Windows Live?

Phil Holden, Microsoft Windows LiveMicrosoft mener virkelig alvor med Windows Live, som er det nye parapblybegrepet som selskapet akter å bruke på et bredt utvalg av nettleserbaserte tjenester i tiden fremover.

Og det stikker langt dypere enn bare oppdaterte versjoner av MSN Messenger og Hotmail (som begge to blir kraftig overhalt i år og relansert under Windows Live-navnet).

Mye i beta

En god pekepinn på noe av det som faller inn under Live får du ved å surfe innom Ideas.live.com, der en rekke av de planlagte tjenestene og programmene kan testes ut i betaversjon.

Spesielt interessant er kanskje den nye skreddersybare hjemmesiden man kan sette opp på Live.com, eller Windows Live Expo – som er et avansert system for kjøp, salg og bytte mellom brukerne, og dermed en slags konkurrent til både eBay og Craigslist.

Annonse


Microsoft forklarer

I ITavisen Podcast 028 ser vi nærmere på fenomenet Windows Live, og tar en prat med Microsofts produktsjef Phil Holden.

– Når vi snakker om Windows Live er det sentrert rundt et knippe programvaretjenester som først og fremst handler om å knytte deg til både den informasjonen og de menneskene som betyr mest for deg i livet. Dette manifesterer seg i form av ting som nettsider, e-post og Messenger-kontakter, sier Holden til ITavisen.

Du kan høre hele intervjuet med Holden ved å laste ned ITavisen Podcast 028.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse