Virus Windows orm

Annonse


MS sure på iDefense

Virus Windows ormiDefense har utlovet 10 000 dollar til den som finner et såkalt kritisk sikkerhetshull i Windows. Betingelsen er at sårbarheten senere blir publisert i en av Microsofts sikkerhetsoppdateringer.

Etterlyser ansvarlighet

Microsoft er lite glade for konkurransen. En talskvinne har uttalt at dusører knapt er den beste måten å sikre programvare på.

– Microsoft tror at ansvarlig offentliggjøring, som innebærer at man forsikrer seg om at en oppdatering er tilgjengelig fra programvareprodusenten samme dag som sårbarheten blir kjent, er den beste måten å beskytte sluttbrukeren, heter det fra Microsoft.

– Økt sikkerhet for kundene

iDefense-sjef Michael Sutton forsvarer hackerkonkurransen, og insisterer på at selskapet behandler mottatt informasjon på en forsvarlig måte. iDefense har ingen planer om å publisere informasjon om sikkerhetshull i Windows før oppdateringene er tilgjengelige, forsikrer Hutton.

Sutton understreker at hackerkonkurransen er til for å oppmuntre folk til å finne hull i Windows, slik at iDefenses Windows-kunder får best mulig beskyttelse.

Kilde:
Eweek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse