Windows Vista Beta 1

Annonse


Endelig versjon av Vista klar

Windows Vista Beta 1Hittil har betaversjonene av Windows Vista vært oppkalt etter måneden de har vært sluppet i. Februarversjonen heter imidlertid Windows Vista Enterprise, noe som betyr at Microsoft har gått over til å navngi operativsystemet etter målgruppen.

Sidebar ligner Dashboard

Med dette slippet er også alle applikasjonene i Vista på plass, blant annet den mye omtalte sidebaren. Ved første øyekast ser den ut som en blåkopi av Apples OS X Dashboard. Med et museklikk kommer du til en valgfri samling småprogrammer, såkalte gadgets.

En annen nyhet er Welcome Center som dukker opp når du starter Vista for første gang. Den lar deg konfigurere de siste detaljene i Vista-installasjonen. PC-produsenter har tidligere klaget over at denne funksjonaliteten er for lite tilgjengelig i Windows.

Se bilder av Vista

Amerikanske PC Magazine har testet Windows Vista og tatt 53 skjermdumper, av alt fra sidebar til welcome screen. Bildene finner du her.

Kilder:

BetaNews
IDG.se

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse