apple lansering

Annonse


Mystisk lansering fra Apple

apple lanseringApple har sendt ut en mystisk invitasjon til en produktlansering i selskapets hovedkvarter 28. februar. Vanligvis er Apple raske til å lekke detaljer om egne produkter, men denne invitasjonen inneholder bare et kalenderbilde med datoen for invitasjonen på.

Ny og billig iBook?

I øyeblikket går mer eller mindre kvalifiserte spekulasjoner ut på at vi muligens vil få se flere iPod-spillere med videofunksjonalitet, i tillegg til at det spekuleres i at selskapet vil slippe flere versjoner av MacBook Pro.

Analytikere venter både en 17-tommers MacBook Pro og en redesignet 13-tommers iBook. Man tror lanseringen er lagt slik at Apple skal være klare med produktene i markedet til skolestart til høsten.

Mulig nytt fra iTunes

En redesignet iBook med Intel-prosessor er ventet å ha en prislapp som vil appellere til Windows-brukere som vurderer å skifte til Mac. Analytikerne venter at prisen vil ligge på rundt tusen dollar i USA, eller 6750 kr.

MacBook Pro ble offisielt lansert på MacWorld-messen i februar. Det som imidlertid glimret med sitt fravær her, var nyheter fra Apples populære musikktjeneste, som står for store deler av selskapets inntekter. Det er derfor heller ikke usannsynlig at vi kan vente oss friske nyheter fra iTunes.

Kilder:
News.com
ThinkSecret

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse