The Legend of Zelda: Twilight Princess

Annonse


Zelda utsettes enda mer

The Legend of Zelda: Twilight PrincessVerdens tøffeste PR-mann, Reggie Fils-Aime, snakket nylig med et amerikansk TV-program, og hadde en rekke interessante nyheter å melde om Nintendos fremtid.

Det mest skuffende er selvsagt at det nye Zelda-spillet, Twilight Princess, ikke kommer før godt utpå høsten. Tittelen skulle opprinnelig lanseres høsten 2005, men ble utsatt til våren, og nå ser det ut til at vi må vente enda mer. Synd, spillet så virkelig lovende ut når vi spilte det på fjorårets E3.

Fortsatt på GameCube

Samtidig avkreftet Fils-Aime ryktene om at spillet vil være Revolution-eksklusivt, og hevder at det definitivt fremdeles er et GameCube-spill. Men vil Revolution-eiere få ekstra funksjonalitet når de spiller Twilight Princess? Mange har påstått det.

Samtidig gleder vi oss enda mer til E3, som er bare måneder unna, fordi alle hemmeligheter om Revolution-konsollen avsløres der. Inkludert lanseringsdatoen. Det blir utrolig spennendne, og potensielt messens høydepunkt, spesielt om vi får sjansen til å prøve ut maskinen selv.

Til slutt, den nye DS Lite er ventet i europeiske butikker en gang til sommeren.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse