Annonse


Nei takk til bredbånd

I følge markedsmålingsinstituttet Ipsos har nå 61 prosent av alle amerikanere tilgang til bredbånd hjemme. 47 prosent har oppringt samband, mens 2 prosent ikke vet hva de har.

– Modem bra nok

Av de 37 prosentene som ikke har bredbånd oppgir 45 prosent at de synes det er for dyrt. Mens 31 prosent oppgi at de ikke vil ha bredbånd i det hele tatt.

14 prosent mener at oppringt forbindelse via gammeldags modem er bra nok, mens 12 prosent mener at de har for få tilbud å velge i der de bor rent prismessig.

– For komplisert

10 prosent sier at det ikke finnes bredbånd i området deres og 6 prosent sier at de har tilgang til bredbånd på jobben og dermed ikke behov for det hjemme.

Det er også en god del (5 prosent) som mener at bredbånd er for komplisert for dem, mens nærmere 6 prosent hevder at de har så mye trøbbel med PC-en sin at de ikke har kommet så langt.

En gruppe på litt under fem prosent sier at de ikke vet hva bredbånd, og åtte prosent oppgir en annen grunn enn de ovenstående.

I Norge har i følge Norsk Gallup hadde nærmere 700 000 norske husstander installert bredbånd ved utgangen av første kvartal i fjor. Her i landet har det vært fokus på tilgangen til bredbånd – ikke på bredbåndsnektere…

Kilde:
Emarketer.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse